Nátierka z tresčej pečene

28.03.2012 08:14

Zastávam názor, že ak už nátierku, tak z čo najmenej masla a zo zdravších surovín. Tresčia pečeň je pre mňa sporná. Na jednej strane je to rybka, a pečeň je tiež zdravá, no na druhej strane je to dosť mastná surovina. Možno preto po nej siaham až keď sa minie tuniak :) Každopádne, keď ju necháte poriadne odkvapkať od oleja, nič nepokazíte :)

Na dve porcie (4 chlebíky) potrebujete:

1 konzervu treščej pečene

1 menšiu cibuľu

1 lyžičku horčice

asi tretinu Bambina

trocha petrželovej vňaťky

Postup:

Odkvapkanú pečeň si dáme do misky, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, horčicu, Bambino a všetko poriadne premiešame. Nakoniec posypeme vňaťkou.

 

Dobrú chuť :)

www.facebook.sk