Nátierka z tresčej pečene
Zastávam názor, že ak už nátierku, tak z čo najmenej masla a zo zdravších surovín. Tresčia pečeň je pre mňa sporná. Na jednej strane je to rybka, a pečeň je tiež zdravá, no na druhej strane je to dosť mastná surovina. Možno preto po nej siaham až keď sa minie tuniak :) Každopádne, keď ju necháte poriadne odkvapkať od oleja, nič nepokazíte :)
Na dve porcie (4 chlebíky) potrebujete:
1 konzervu treščej pečene
1 menšiu cibuľu
1 lyžičku horčice
asi tretinu Bambina
trocha petrželovej vňaťky
Postup:
Odkvapkanú pečeň si dáme do misky, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, horčicu, Bambino a všetko poriadne premiešame. Nakoniec posypeme vňaťkou.
Dobrú chuť :)